Muraccent

Muraccent

Even voorstellen…
Mijn naam is Marij Hendrickx.
Muraccent staat voor: "accenten op muren".
Het is een eenmansbedrijfje in Linne, dat gespecialiseerd is in muurschilderingen, raaamschilderingen, schilderijen en portretten. Ik werk in opdracht van winkels, cafés en natuurlijk particulieren, maar ook voor verenigingen. (toneel, carnaval)
De wens van de klant staat altijd voorop. Mijn doel is dan ook om samen te zoeken naar de juiste sfeer die wenselijk is en past in de omgeving.
Muurschilderingen kunnen worden aangebracht op binnen- of buitenmuren, omdat ze geschilderd worden met duurzame buitentex.
Vaak wordt de schildering zo gemaakt als een doorkijk ( trompe l óeil). Dit is vooral gebruikelijk in tuinen, zo lijkt 't net of de tuin doorloopt.
Ook is er de mogelijkheid om d.m.v. een muurschildering lelijke naden of overgangen in muren weg te werken. Door de schildering valt dit dan niet meer op.
Voor uw kinderkamer bent u bij muraccent ook op 't goede adres.
Of u nu in verwachting bent en op zoek naar een originele kinderkamer of uw kinderen juist hun babykamer ontgroeid zijn, met een muurschildering geeft u de ruimte meteen de juiste sfeer.
Van sprookje tot sesamstraat, van lievelingsdier tot coole auto.....
Als u graag een muurschildering heeft kunt u contact met me opnemen, we kunnen dan een afspraak maken, zodat ik naar de betreffende muur kan komen kijken en zo een indruk krijg van de toestand van de muur en de omgeving zodat deze eventueel in de schildering betrokken kan worden.
Suggesties en foto's zijn altijd welkom, zodat ik een idee krijg welke sfeer u in gedachten hebt.
Daarna kan ik thuis een schets maken en een vrijblijvende offerte.

Raamschilderingen worden vooral gemaakt met carnaval op ramen van cafés en particulieren.(prins, jeugdprins of -prinses) maar ook bij andere evenementen, zoals geboorte, kermis, kerstmis of voetbal.

Schilderijen worden het hele jaar door gemaakt in de vrije tijd. Er zijn altijd wel verschillende excemplaren op voorraad. Op afspraak kunt u gerust een keer komen kijken. Heeft u specifieke wensen? Daar kunnen we misschien in overleg samen uit komen.
Ook bestaat er de mogelijkheid om receptieschilderijen te maken, waarop uw gasten hun handtekening op kunnen zetten. b.v bij een bruiloft. Deze kunnen abstract worden uitgevoerd of met de portretten van bruid en bruidegom.
Portretten zijn natuurlijk ook mogelijk. Meestal werk ik met acrylverf. in dat geval.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De kunstenaars-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Muraccent
Maasbrachterweg 53
6067CP Linne

+31 (0)6 14213490

Deel deze pagina

Muraccent img