Atelier de Stal Natuureducatie En Natuurbeleving

Atelier de Stal Natuureducatie En Natuurbeleving

Atelier de Stal wordt voor tal van uiteenlopende activiteiten gebruikt. In het atelier wordt vooral geschilderd, door kinderen, groepen, families, scholen en bedrijven. Nieuw zijn de workshops: Bouwen met Bamboe en Dieren beschilderen.

We verzorgen voor alle leeftijden tot 16 jaar workshops. De unieke combinatie van natuureducatie en schilderen maken de workshops tot een succes. Rode draad tijdens de workshops is de natuurbeleving. Kinderen maken buiten een tocht door het gebied. In het atelier krijgen ze informatie over het onderwerp op een speelse manier aangereikt met proefjes, geluid en beeld. Na het ervaringsgericht onderwijs gaan we met de hele groep schilderen. De onderwerpen van de schilderijen hebben betrekking op dieren, insecten, enz. die de kinderen hebben gezien. Het hele programma duurt twee uur. De workshops zijn dusdanig opgezet dat er twee personen begeleiding van school nodig is en De Stal zorgt voor de rest. We zijn verbonden met Cultuurpad en bieden dit ook via deze organisatie aan .Voor uitgebreidere informatie kunt u contact opnemen.

Services

  • Contactformulier on-line

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De kunstenaars-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Atelier de Stal Natuureducatie En Natuurbeleving
Lemmeweg 4
5975PM Sevenum

+31 (0)6 10098794

Deel deze pagina

Atelier+de+Stal+Natuureducatie+En+Natuurbeleving img