Robbelien - uitgebreid in kunst

Gesloten (za 09.00 - 16.00)

Toon openingstijden

kunstenaars - Robbelien - uitgebreid in kunst - kaartoverzicht

Robbelien - uitgebreid in kunst

Welkom bij Robbelien, leverancier van al uw kunstenaars-, creativiteits- en keramiekmaterialen.

Huren workshopruimte
Robbelien heeft sinds kort een prachtige workshopruimte. We zijn er zo blij mee dat we iedereen willen laten meeprofiteren. U kunt de ruimte daarom huren voor een (paar) uur of een dag(deel). De ruimte is ruim 35m² en er is plek voor 10-15 personen, afhankelijk van de activiteit.

Bakservice
Altijd al graag ‘iets met klei’ willen doen? Maar heeft u geen oven om uw werk echt af te maken? Vanaf nu is het mogelijk om keramiek te laten stoken bij Robbelien!

Inruilen ovens.
Toe aan een nieuwe oven en heeft u nog een goed exemplaar thuis staan? Wanneer uw oven nog in goede staat is kunt u deze inruilen bij aanschaf van een nieuwe oven bij Robbelien. In goede staat houdt voor ons in dat we de oven (na revisie) nog met kwaliteitsgarantie kunnen doorverkopen aan een nieuwe eigenaar.

Keramiekmarkt Swalmen groot succes!
De keramiekmarkt was een groot succes. Veel bezoekers die enthousiast reageerden op al het moois dat te zien was. Robbelien heeft veel geïnteresseerden kunnen informeren over zilverklei (met dank aan deskundige Noortje Meijerink!), ovens, glazuren en workshops. Daarnaast hebben ten meer dan 400 mensen een tegeltje geglazuurd dat binnenkort in een mozaiek op onze kleiafdeling te bewonderen is. Komt dat zien!

Nieuwsgierig naar de workshops?
Is uw nieuwsgierigheid geprikkeld door het workshopaanbod? En wilt, durft of kunt u niet deelnemen? Kom dan gerust kijken tijdens de workshop van uw keuze. Of bij allemaal, als u dat wilt. Ze vinden gewoon plaats in de winkel en u bent van harte uitgenodigd om even mee te genieten met de actieve deelnemers.

Services

  • Workshops
  • Webshop

Openingstijden

Gesloten
Opent ma 27 may om 8.30
maandag8.30 - 17.00
dinsdag8.30 - 17.00
woensdag8.30 - 17.00
donderdag8.30 - 17.00
vrijdag8.30 - 17.00
zaterdag9.00 - 16.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De kunstenaars-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Robbelien - uitgebreid in kunst
Reubenberg 12
6071PS Swalmen

+31 (0)475 501992

Links

Website
-

Deel deze pagina

Robbelien+-+uitgebreid+in+kunst img